لامپ اروپا خارجی سیاست اتحادیه اروپا

لامپ: اروپا خارجی سیاست اتحادیه اروپا اخبار سیاست خارجی

گت بلاگز اخبار علمی و آموزشی گوشت گاو مصنوعی به رستوران‌ها راه می‌یابد!

یک شرکت هلندی که ۵ سال پیش موفق به تولید “گوشت گاو” در آزمایشگاه شد، گفته است که قصد دارد تا ۳ سال بعد این گوشت‌ها را وارد رستوران‌ها کند.

گوشت گاو مصنوعی به رستوران‌ها راه می‌یابد!

گوشت گاو مصنوعی به رستوران ها راه می یابد!

عبارات مهم : دریافت

یک شرکت هلندی که ۵ سال پیش موفق به تولید “گوشت گاو” در آزمایشگاه شد، گفته است که قصد دارد تا ۳ سال بعد این گوشت ها را وارد رستوران ها کند.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میل، یک شرکت هلندی با نام “موسی میت”(Mosa Meat) که ۵ سال پیش جهت نخستین بار “گوشت آزمایشگاهی”تولید کرده بود، اعلام کرد جهت اینکه برنامه هایش جهت تولید و فروش گوشت هایی که به صورت مصنوعی در آزمایشگاه تولید شده است اند را وارد رستورانها کند، بودجه دریافت کرده است.

گوشت گاو مصنوعی به رستوران‌ها راه می‌یابد!

این برنامه در سال ۲۰۲۱ عملی خواهد شد.

این شرکت گفت: بودجه ما ۷.۵ میلیون یورو زیاد کردن پیدا کرد که این بودجه از شرکت های غذایی “M Ventures” و” Bell Food Group” دریافت شده است است.

یک شرکت هلندی که ۵ سال پیش موفق به تولید “گوشت گاو” در آزمایشگاه شد، گفته است که قصد دارد تا ۳ سال بعد این گوشت‌ها را وارد رستوران‌ها کند.

” M Ventures” یک سرمایه گذار آلمانی و ” Bell Food” نیز یک شرکت تولید کننده فرآورده های گوشتی در سوئیس است.

این شرکت اعلام کرد که امیدوار است تا سال ۲۰۲۱ میلادی، این گوشت های آزمایشگاهی را جهت “همبرگر” تولید کند.

فعالان محیط زیست هشدار داده اند که روند رو به رشد میل به به خوردن گوشت در دنیا به خاص در اقتصادهای بزرگ دنیا مانند چین، پایدار نخواد بود لیکن گوشت گاو و مرغ، نسبت به گیاهان، به منابع بیشتری نیازمند است.

گوشت گاو مصنوعی به رستوران‌ها راه می‌یابد!

گاوها مقدار زیادی از “گازهای گلخانه ای” را خود به تنهایی تولید می کنند که موجب زیاد کردن گرمایش جهانی می شود.

چالش این کارخانه این است که گوشتی تولید کند که از لحاظ ظاهر، طعم، و احساس مانند گوشت گاو واقعی باشد.

یک شرکت هلندی که ۵ سال پیش موفق به تولید “گوشت گاو” در آزمایشگاه شد، گفته است که قصد دارد تا ۳ سال بعد این گوشت‌ها را وارد رستوران‌ها کند.

“موسی میت” در این گوشت ها از نمونه های کوچک سلولی استفاده می کند که از بدن حیوانات زنده دریافت شده است است.

این سلول ها با مواد غذایی تغذیه می شوند که در نهایت می توانند به عنوان رشته های ماهیچه ای رشد کنند تا بافت ماهیچه ای ایجاد شود.

گوشت گاو مصنوعی به رستوران‌ها راه می‌یابد!

شرکت تولید کننده این گوشت ها مدعی شده است است که با استفاده از یکی از این نمونه ها، می تواند تا ۸۰ هزار همبرگر نوع “Quarter Pounder ” که به وسیله فست فود “مک دونالد” به فروش می رسد را تولید کند.

واژه های کلیدی: دریافت | رستوران | رستوران | آزمایشگاه | مواد غذایی | صورت مصنوعی | اخبار علمی و آموزشی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz